Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
la vie qu'on aime
20 juin 2010

happiness

Shiis rindas rakstiiju gandriiz pirms 3 nedeelaam, bet noskana nav mainiijusies. Kas, protams, ir labi :)

*********************************************************************************

Neskatoties uz veelo nakts stundu, es gribeeju uzraxtiit paaris rindinas par dazhaam savaam shaa briizha izjuutaam: Laime, Lepnums.... Iemesli? Nav taalu jaameklee:

  • Ir Latvijas daliiba Expo un atrodoties tur man ir Taa Labaa sajuuta, ka JAA, IR! Esmu laimiiga, ka esmu sheit, lepna, ka varu paarstaaveet savu valsti (sheit Kjiinaa ik pa briidim kaads paprasa:"pag, kas ir Latvijas galvaspilseta? Riiga?" Taa, protams, ir sagadiishanaas, bet Francijaa tas notiek retaak - ka cilveeks automaatiski nosauc Riigu, zina par Latviju kaut ko...). Vairaak kaa parasti ieksh Latvijas Expo maajas lapas, kuras veidotaaji godam censhas, lai atspogulotu reaalo situaaciju, neskatoties uz visaam taam negaacijaam, kas izskanejushas ap un par Latvijas paviljonu.IMGP3091
  • Ne mazaaks lepnums paarnem, skatoties Expo struuklakshovu (te gan ar taam bildeem taa pashvakaak :)) Nu gluzhi vai pati buutu tur savu roku pielikusi :)

DSC_0240

  • Nu un, protams, protams, Liiva un Nils, kuri pashi par sevi ir iists shovs ("Oh, he is SO cute! She's SO beautiful! OH! AH! DO you mind if I take a photo?... How lovely children you have!"), jo nu jau vini abi apzinati meklee kontaktu ar jebkuru sveshinieku, shkoboties un vaikstoties un kokjeteejot uz nebeedu... Eh... Viniem nu gan ir bagaata beerniba!

IMGP2978

Publicité
Publicité
Commentaires
J
mais dis moi vous avez froid?<br /> ça à l'air extra le pavillon létton et la machine à voler, tu as essayé??<br /> Nina veut le même t-shirt que Liva!
A
Waouuuuuhh Nils a grandit!!!!
la vie qu'on aime
Publicité
Newsletter
Archives
la vie qu'on aime
Publicité