Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
la vie qu'on aime
18 avril 2010

Valodas tiimeklos....

Shodien man ir loti zheel, ka visi nerunaa vienaa valodaa... :) Nav vienas taadas valodas, kuraa es vareetu rakstiit sheit... Taapeec nenemiet launaa, ja es biezhaak rakstu franciski.
Un... valoda... saprashanaas nenoliedzami mums buus aktuaala teema tuvaakajaa pusgadaa.
Shodien bijaam visi parkaa, kuraa bij viens makten glauns restoraans. Mums atnes kauko liidziigu kartei un ziimuli - pashiem jaaatkjeksee, ko gribam eest.

IMGP2112

Vai shiem neesot menu in English? Aiziet mekleet - mums taa vismaz shkjiet. Peec laba laika atnaak viens glauns jaunskungs ar menu ar fotograafijaam - nu taa jau ir cita lieta - vismaz rodas zinaama nojausma (zinaama, jo neviens jau nevar paskaidrot, kas ir vegetaars, kas nav...). Jaunskungs runaa angliski (taa shkjiet vinam!!!) - viens iists chinglish paraugs :) Vismaz paraadiijaam, ko gribam. Tiesa, ne mazaakaas nojausmas par cenaam. Peec briizha shis atnaak atpakal un saak kauko staastiit par teeju... melnaa, zaljaa, tikai 3 juanji bet obligaati... neko nesaprataam, bet ja jau obligaati tad obligaati, nekaadu teeju gan nedabuujaam... varbuut par aatru aizgaajaam?... varbuut taa bij teejas stunda?... ej nu sazin!...

Bet citadi parks bij jauks - patiikama atelpa shais betona dzunglos (tiesa, ar Singapuuru liidziiba ir visai maza...) - karuseli, puukji, saldeejums, kjirshi zied, kugjiishi, lielie kjiinieshi dejo, mazie maacaas ciiniities... tik shuupoles un slidkalninus neatradaam...

IMGP2082

IMGP2078

IMGP2095

IMGP2096

IMGP2079

Un veel - saistiibaa ar valodu - Liiva ir saakusi ar mani runaat latviski!!!!!!!!!!!!!!!
Ok, ok, ne nu gluzhi runaat, bet vina saka "jaa" un "nee"!!! Pashai prieks un man ar' :)

Publicité
Publicité
Commentaires
P
Magnifique commentaire sur les parcs de Shanghai et de Singapour; le carrousel, les cerisiers en fleurs, etc, etc. La traduction nous simplifierai nos soirées.
la vie qu'on aime
Publicité
Newsletter
Archives
la vie qu'on aime
Publicité